De trendkleuren voor deze lente & zomer

 

Terwijl onze kasten nog gevuld zijn met winterjassen en dikke truien en de sneeuwschoppen om de hoek staan, kijk ik toch graag samen met jullie naar de kleuren voor komende lente & zomer.

 

De kleuren voor deze lente zijn vooral vrolijk en licht. Oké ik weet het in ons hoofd zijn we bezig met de eerste sneeuwvlokken die gevallen zijn en doen we het liefst van al een dikke trui aan of ploffen we ons liever in de zetel met ons huispak en warme slofkes diep onder een deken. 

 

Maar stilaan zullen de dagen opnieuw langer worden en zal je zin krijgen om je kast te vullen met kleur. We verlangen met zen allen om opnieuw buiten te komen, een stuk aangenamer als het zonnetje straalt.

 

Wanneer ik het woord zon hoor denk ik aan het strand, een apero op het terras of een heerlijke bbq. Niets leuker om dan een fleurig kleedje aan te doen en heerlijk zittende sandalen, afgewerkt met een handtas als eye-catcher.

 

De kleur geel, niet iedereen zal deze kleur graag dragen, maar als  accessoires kan het altijd. Geel doet mij denken aan een avondwandeling langs een weelderig bloemenveld. De perfecte locatie voor een foto met jouw nieuw outfit. 

 

De kleur oranje doet mij denken aan de prachtige goudsbloemen die volop bloeien in de zomer. Dit kleur is dan ook ideaal voor uw zomeroutfit.

 

De kleur roest is de trendkleur deze lente en zomer! Probeer eens een roestbruin kleedje, handtas of een paar schoenen. Ook in je interieur brengt deze kleur extra warmte. 

 

De kleur lila voor als jouw outfit een echte eye-catcher mag worden.

De kleur paars is tevens de kleur van emotie het werkt kalmerend en stimulerend.

 

De kleur blauw doet mij dan weer denken aan een stralend blauwe hemel of de golven van de zee, zalig genieten met een cocktail in de hand. Blauw is ook ideaal om te combineren met wit, de perfecte outfit!

 

Bij Mintkleur groen denk ik gelijk aan de muntblaadjes in een heerlijke mojito! Groen is een rustig kleur mooi in combinatie met roze. 

 

De kleur roze doet mij denken aan een heerlijk verfrissend bolletje aardbeienijs op een warme zomeravond. Roze combineert trouwens heel mooi met wit en blauw.

 

De kleur koraal, een zacht pastelkleur tussen roze en oranje in. Bij deze kleur denk ik aan de prachtige koralen in de oceaan.

Eenvoudig te combineren met blauw. 

 

Zoals je kan zien zal onze lente & zomer garderobe vooral bestaan uit heel veel kleur, laat kleur net dat zijn wat we nu goed kunnen gebruiken!